کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه ترامپ: ایران برای توافق «منصفانه و عادلانه» پای میز مذاکره بیاید گفتگوی فرمانده سنتکام آمریکا با رئیس ستاد کل ارتش ترکیه پ‌ک‌ک: تحولات سوریه، نشان‌دهنده شکست فرآیند صلح ترکیه است ترامپ: اوضاع در گرینلند خوب پیش می‌رود؛ پایان جنگ اوکراین در راه است ترامپ: بدون من، اکنون اسرائیلی وجود نمی‌داشت جنبش نجباء: در صورت حمله به ایران، مقاومت عراق فوراً واکنش نشان می‌دهد بن‌سلمان در گفت‌و‌گو با پزشکیان: عربستان هرگونه تهدید علیه ایران را قابل‌پذیرش نمی‌داند ترامپ: پایان جنگ اوکراین در راه است واکنش آنکارا به شایعات ایجاد «منطقه حائل» در مرز با ایران احضار سفیر ایتالیا به وزارت خارجه در پی اظهارات غیرمسئولانه راجع به نیرو‌های مسلح ایران کاخ سفید: مذاکرات اوکراین در ابوظبی تاریخی بود

حماس شهادت ۲ تن از مقامات خود را تأیید کرد

جنبش حماس فلسطین با صدور بیانیه‌ای، شهادت ۲ تن از رهبران خود در نبرد طوفان‌الاقصی به دست رژیم صهیونیستی را تأیید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 24
کد خبر: ۲۶۹۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ این جنبش امروز جمعه در این بیانیه شهادت رهبر مجاهد شهید «روحی جمال مشتهی» (ابوجمال) عضو دفتر سیاسی حماس و نیز رهبر مجاهد شهید «سامی محمد عوده» (ابوخلیل) فرمانده سرویس امنیت عمومی این جنبش را اعلام کرد که در نبرد طوفان‌الاقصی در دفاع از فلسطین به شهادت رسیدند.

در همین زمینه خبرنگار شبکه خبری RT، گزارش داد که روز پنجشنبه اعلام شد جسد روحی مشتهی، عضو دفتر سیاسی حماس از زیر آوار خارج شده است. این خبر پس از آن منتشر شد که ارتش رژیم صهیونیستی پیشتر از شهادت او خبر داده بود.

روحی مشتهی که نزدیک‌ترین فرد به «یحیی السنوار» رهبر شهید حماس شناخته می‌شد، در جریان جنگ رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه به شهادت رسید.

برای اولین بار، حماس به‌طور علنی این موضوع را تأیید کرده و از مردم غزه دعوت کرده تا در مراسم تشییع جنازه او و سامی عوده، فرمانده دستگاه امنیت عمومی حماس، که در مسجد بزرگ العمری برگزار خواهد شد، شرکت کنند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که آن دو به همراه سامح السراج، عضو دیگر دفتر سیاسی حماس، در یک حمله هوایی رژیم صهیونیستی در ماه اوت ۲۰۲۴ در یک مجتمع زیرزمینی در شمال غزه به شهادت رسیده‌اند.

ارتش اشغالگر پیش‌تر اعلام کرده بود که روحی مشتهی یکی از برجسته‌ترین اعضای حماس و دست راست یحیی السنوار بوده و تأثیر مستقیمی بر تصمیمات مرتبط با استقرار نیرو‌های حماس داشته است.

او همچنین به عنوان رئیس اداره مدنی حماس در غزه فعالیت می‌کرد و مسئولیت امور مربوط به اسرای فلسطینی را بر عهده داشت. مشتهی به همراه یحیی السنوار آژانس امنیت عمومی حماس را تأسیس کرده و هر دو نفر دوران محکومیت خود را در زندان‌های اسرائیلی گذراندند.

روحی مشتهی به عنوان یکی از شخصیت‌های کلیدی حماس در غزه شناخته می‌شد و در طول جنگ، مدیریت امور غیرنظامی این گروه را حفظ کرده بود. / ایسنا

کلمات کلیدی: حماس شهادت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار